Cine fură azi un ou… Realitatea confirmă zicala, doar că un singur bou nu le-a ajuns

Zicala spune că „cine fură azi un ou, mâine va fura un bou”, numai că în cazul nostru, hoții au dat iama, pe timp de noapte, prin șeptelul unei ferme din Dorolea, de unde au sustras nu un singur bou, ci 11 vaci, cauzând un prejudiciu de 63.000 de lei.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, cu sprijinul IPJ Bistrița-Năsăud si IPJ Suceava, alertate, au stabilit în urma cercetarilor identitatea presupușilor făptuitori, reținând trei barbați în vârstă de 36, 45 și 52 de ani din Bistrița și Livezile.

Aceștia sacrificaseră deja bovinele la abatorul unei societăți comerciale din județul Suceava, unde au fost gasite de către anchetatori o parte din crotaliile anumalelor furate.

Contravaloarea prejudiciului cauzat, respectiv suma de 63.000 lei, a fost recuperat, informează Insepctoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.
(foto cu titlu informativ)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

3 COMENTARII

  1. Cum au putut fi tăiate fără acte ar trebui să fie închisă unitate, abatorul , existența acestor abatoare și în complicitate cu medicul de abator care a acceptat la taiere animale fără acte de proveniență determina apariția acestor hoți fără să poată să valorifice marfa furată nu fură nimeni.Unde este trasabilitatea de la animal la furculița ?

  2. Animale fără acte se sacrifică foarte des prin abatoare, firma face borderou de achiziție de la persoană fizică si se încarcă marfa în gestiune….. ce e așa complicat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole