Cine este profesorul de la USAMV bănuit de luare de mită

Ovidiu Savu a fost reținut pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă.
iphone-1283462_1280
Tribunalul București a decis la sfârșitul săptămânii trecute să-l retina pentru 30 de zile pe profesorul Ovidiu Savu,  de la Facultatea de Medicină Veterinară București. Hotărârea nu este definitiva. Cadrul universitar a fost prins joi că ar fi luat mită 10.500 de lei pentru a promova mai mulți student restanțieri.
 
Ovidiu Savu este fiul lui Constantin Savu, și el tot profesor la USAMV București, acolo unde a candidat chiar și pentru postul de decan al Facultății de Medicină Veterinară. Pe lângă activitatea de la catedra, Savu Sr. este director la Agenția Natională Sanitar Veterinară și pentru Siguranță Alimentelor.
Potrivit romaniacurata.ro, Ovidiu și Constantin Savu conduceau în urmă cu zece ani două automobile înmatriculate pe numele unor societăți care aveau că obiect de activitate comercializării cărnii, ceea ce înseamnă că puțeau fi oricând controlate de către tatăl profesorului aflat acum în spatele gratiilor.
Sorin Cimpeanu, rectorul USAMV București, a avut o poziție fermă în momentul în care scandalul a izbucnit. S-a cerut imediat concedierea definite a celor doi “dascali” acuzați acum de luare de mită.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole