27 mai 2022 - 18:19

Cine este noul manager numit de catre ARBOS?

Din noiembrie 2019, Nicola Franco va ocupa rolul de director general al filialei spaniole a grupului ARBOS, o companie lider în sectorul mecanicii agricole. Numirea sa este concepută pentru a consolida activitatea ARBOS Iberica din Spania și Portugalia, în urma fazei de pornire și de dezvoltare demarată în anul 2017.

Nicola Franco își va folosi expertiza tehnică și managerială pentru a asista compania în atingerea acestui obiectiv, acumulat pe parcursul experienței acumulate în sectorul utilajelor agricole și în cei 14 ani de activitate petrecuți lucrând pe piața din Spania.

După ce a beneficiat de o pregătire managerială solidă în administrarea afacerilor și managementul afacerilor la Școala de Afaceri IESE din Barcelona, Nicola Franco ​​a ocupat diverse funcții manageriale atât în ​​Italia, cât și în Spania. O importanță deosebită a avut rolul său înalt la Maschio Gaspardo Iberica, unde a fost director general timp de 9 ani.

Astăzi, în calitate de director general al ARBOS Iberica, Nicola Franco va fi responsabil pentru elaborarea și implementarea unui plan de afaceri conceput pentru a spori conducerea și rentabilitatea ARBOS în Spania și Portugalia.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.