Cine este noul manager numit de catre ARBOS?

Din noiembrie 2019, Nicola Franco va ocupa rolul de director general al filialei spaniole a grupului ARBOS, o companie lider în sectorul mecanicii agricole. Numirea sa este concepută pentru a consolida activitatea ARBOS Iberica din Spania și Portugalia, în urma fazei de pornire și de dezvoltare demarată în anul 2017.

Nicola Franco își va folosi expertiza tehnică și managerială pentru a asista compania în atingerea acestui obiectiv, acumulat pe parcursul experienței acumulate în sectorul utilajelor agricole și în cei 14 ani de activitate petrecuți lucrând pe piața din Spania.

După ce a beneficiat de o pregătire managerială solidă în administrarea afacerilor și managementul afacerilor la Școala de Afaceri IESE din Barcelona, Nicola Franco ​​a ocupat diverse funcții manageriale atât în ​​Italia, cât și în Spania. O importanță deosebită a avut rolul său înalt la Maschio Gaspardo Iberica, unde a fost director general timp de 9 ani.

Astăzi, în calitate de director general al ARBOS Iberica, Nicola Franco va fi responsabil pentru elaborarea și implementarea unui plan de afaceri conceput pentru a spori conducerea și rentabilitatea ARBOS în Spania și Portugalia.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult