Cine este noul director general adjunct al AFIR?

171

Începând cu data de 16 septembrie 2019, domnul Liviu Daniel Patrichi este noul director general adjunct al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR). Acesta a deținut până la această data funcția de director de cabinet-secretar de stat din Ministerul Agriculturii, iar în noua postură, el se va ocupa de lichidarea şi ordonanţarea cheltuielilor efectuate din bugetul statului si Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) și prin Programele implementate de AFIR și, de asemenea, de coordonarea activității direcțiilor din subordine.

Actualmente, datele aferente cv-ului noului director adjunct nu sunt disponibile pe site-ul AFIR, însă, cu toate acestea, informațiile publice din mediul online arată că domnul Patrichi a terminat Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară și are o vastă experiență acumulată în 20 de ani de activitate în sectorul agro-alimentar, în principal în investiții în terenuri agricole.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult