Cinci automobile s-au ciocnit din cauza unei oi

Șoferii au mari probleme din cauza animalelor care circulă pe drumurile europene din județul Suceava.
bunesti
La sfârșitul săptămânii trecute, în localitatea Bunesti, situată între Fălticeni și Suceava, a avut loc un accident în lanț. Un șofer a lovit o oaie, după care a frânat, provocând un carambol în care au mai fost implicate încă patru vehicule. Potrivit Monitorului de Suceava, oaia avea crotalii, astfel că proprietarul animalului va fi găsit foarte ușor. Din fericire, nu s-au înregistrat pagube materiale.
Nu este singurul accident de acest fel din județul Suceava. Luna trecută, două vehicule s-au lovit frontal pe DN 17, între Păltinoasa și Ilişeşti, după ce unul dintre cei doi șoferi a încercat să evite o vacă ce se plimba pe carosabil. În septembrie, între Frasin și Molid, un bătrân de 71 de ani, care traversa drumul ducând un cal de căpăstru, a fost accidentat mortal de un șofer care l-a văzut târziu. Bărbatul a trecut prin loc neregulamentar și nu s-a asigurat suficient, fiind atent să stăpânească animalul. În urma impactului violent cu bătrânul și animalul, șoferul a suferit și el leziuni, dar și un atac de panică.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole