Chesnoiu: Natura e natură! Fermierii vor fi despăgubiți!

Furtunile de zilele trecute au făcut ravagii printre culturi în mai multe zone ale țării, lăsând fermierii în pragul disperării.

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, promite însă că va fi constituită o comisie la nivel naţional pentru evaluarea pagubelor produse în urma furtunilor, iar fermierii ale căror culturi au fost distruse vor primi ajutor financiar.

„Am dat o dispoziţie, chiar dimineaţă, înainte să vin aici, să inventariem pagubele, comisiile constituite la nivelul fiecărui judeţ să ne comunice care sunt suprafeţele afectate. Le-am spus (fermierilor – n.r.) să ia legatura cu autorităţile locale, cu primăria, să anunţe Prefectura, să se constituie Comisia de Situaţii de Urgenţă şi de constatare a pagubelor şi vor fi primi sprijin cu siguranţă sprijin pentru depăşirea acestor momente care nu sunt plăcute. Oamenii aveau culturi, aşteptau să recolteze, sunt înscrişi în programele noastre de sprijin şi este o situaţie mai complicată, dar natura este natură”, a declarat Adrian Chesnoiu într-o emisiune la Antena3.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole