Cel mai mare festival caritabil are loc la Iași! Peste 10.000 de copii vor fi ajutați să meargă la școală

Rata sărăciei în regiunea de Nord-Est a țării rămâne în continuare cea mai mare din toată țara. Zeci de mii de copii dorm flămânzi și trăiesc în condiții grele. De câțiva ani, preotul Dan Damaschin încearcă să îi ajute pe cât mai mulți dintre ei. De aceea acum pregătește cel mai mare festival caritabil de la Iași care va avea loc în perioada 18-20 august.

Evenimentul este gândit și totodată organizat de preotul misionar Dan Damaschin care strânge fonduri pentru a ajuta copiii proveniți din medii defavorizate.

Comunitatea din județul Iași știe deja că părintele Dan Damaschin încearcă, prin orice mijloace, să ajute copiii aflați la nevoie, care nu au o situație financiară prea bună.

„De data aceasta, am mare nevoie de ajutorul vostru. Între 18 și 20 august organizăm, în Copou, pe stadion, INIMO, cel mai mare festival caritabil, alături de cei mai buni artiști ai momentului. Vă invit să intrați pe glasulvieții.ro să faceți o donație. Astfel, împreună vom reuși să ajutăm 10.233 de copii să meargă la școală“, a declarat părintele Dan Damaschin.

Sursa foto: Facebook/INIMO – Festivalul Internațional al Familiei, Vieții și al Faptelor Bune

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole