CEL MAI EFICIENT MOD DE A TUNDE IARBA DE PE UN TEREN DE FOTBAL

Revolutie tehnologica la Avantul Pietroiu!

Spectacol pe Maracana. Echipele din fotbalul mic și foarte mic au înțeles că marketingul este foarte important în sportul rege, astfel că meciul propriu-zis este doar o parte a unui show ce cuprinde mai multe momente pline de spectacol.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Duminica, intr-un meci din cadrul Categoriei Onoare – Calarasi, s-au duelat Avantul Pietroiu si Progresul Perisoru. Gazdele au facut spectacol pe teren de joc nu doar pe durata celor 90 de minute in care s-au impus cu 3-1, ci si inainte de primul fluier al arbitrului Ionel Radulescu.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Cu doar doua ceasuri mai devreme decat ore de incepere a partidei, iarba de pe campul de joc era atat de inalta incat nu putea vedea mingea. Problema s-a rezolvat foarte usor, ca peste tot unde exista utilaje de calitate si oameni gospodari in fruntea comunitatii locale. Pe terenul de joc si-a facut aparitia un tractor Universal 650, ca in vremurile glorioase ale agriculturii romanesti, care in numai 30 de minute a reusit sa coseasca iarba, astfel incat fotbaliatorii sa-si poata arata stangaciile in cele mai bune conditii cu putinta.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult