CEC Bank a lansat o noua optiune de plata pentru clienti

CEC Bank a lansat optiunea de plata cu Apple Pay pentru clientii sai din Romania. Aceasta va oferi inclusiv posibilitatea de a folosi Garmin Pay cu smartwatch-urile pentru a face plati la POS-uri pentru cei care au nevoie de asta.

CEC Bank vine cu aceasta schimbare dupa ce si alte banci au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a plati folosind Garmin Pay. Cei de la CEC Bank incearca sa ii ajute pe toti clientii din Romania sa se bucure de o experienta mult mai buna pentru a face plati mobile, iar plata cu smartwatch-ul este o evolutie naturala pentru aceste tipuri de sisteme de plati.

CEC Bank ofera de ceva vreme solutii de plata mobila pentru POS-uri, dar pana recent a facut-o doar pentru telefoanele mobile, asa ca era nevoie de o schimbare, si cea pe care o vede acum este una buna. CEC Bank are si o pagina dedicata in website-ul sau in care ofera detalii cu privire la acest nou sistem de plati mobile folosind Garmin Pay, iar acolo gasiti toate detaliile importante care va intereseaza vis-a-vis de platile folosind acest sistem special de plati mobile din tara.

Garmin Pay permite efectuarea de plati contactless cu un card Visa inrolat, prin intermediul dispozitivului Garmin pe care il utilizezi. Totodată, permite vizualizarea informatiilor si a platilor efectuate cu cardul inrolat.

Pentru a utiliza cardul tau CEC in Garmin Pay trebuie sa detii sau sa iti creezi mai intai un cont Garmin, creat astfel cum impune Garmin. Totodata, ai nevoie de un dispozitiv compatibil.

Ai posibilitatea sa adaugi acelasi card CEC la mai multe dispozitive concomitent. Furnizorul de dispozitive poate impune limitari sau restrictii pentu utilizarea Garmin Pay si/sau poate avea cerinte minime de software si hardware pentru dispozitivul compatibil utilizat. Prin dispozitiv compatibil se intelege orice smartwatch, bratara, smartphone sau alt tip dispozitiv care permite efectuarea de plati prin Garmin Pay.

CEC Bank ofera acest sistem si pentru ca exista integrare pentru el inclusiv in diverse alte aplicatii pentru plati mobile, astfel ca ramane doar ca fiecare sa aleaga daca vrea sa il foloseasca, sau nu. Desigur ca si in cazul Garmin Pay exista initial limitarea in ceea ce priveste smartwatch-urile de la acest producator, deci trebuie sa fiti foarte atenti in ceea ce priveste compatibilitatea pentru sistem deoarece e posibil sa nu fie compatibil cu chiar orice.

CEC Bank are sistemul de plati mobile Garmin Pay disponibil acum pentru toti clientii din Romania.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole