27 mai 2022 - 02:47

VIDEO Cum se gătește cea mai gustoasă carne de Bălțata Românească

O alimentație echilibrată este cheia către o viață sănătoasă, iar dintr-un regim alimentar echilibrat nu poate lipsi proteina animală. Chiar dacă mulți dintre noi suntem obișnuiți cu carnea de porc sau de pasăre, este important de știut că specialiștii recomandă consumul de carne de vită, aceasta fiind extrem de bogată în nutrienți, precum și foarte gustoasă.

Carnea de Bălțată Românească, o rasă de bovine autohtonă, este un sortiment special care va ajunge în curând pe rafturile magazinelor din toată țara, direct de la fermierii români, prin intermediul Asociației Crescătorilor de Vaci Bălțata Românească Tip Simmental (ACVBR-SIM).

În ediția de săptămâna aceasta a emisiunii Agromagazin, realizată de Diana Vasilescu, vă prezentăm un regal al gustului marca ”Bălţată Românească”, cu chef Liviu Preda. Aflați totul despre cum se gătește această carne, precum și alte informații interesante, în materialul video de mai jos:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.