VIDEO Cum se gătește cea mai gustoasă carne de Bălțata Românească

Chef Liviu Preda - Baltata Romaneasca

O alimentație echilibrată este cheia către o viață sănătoasă, iar dintr-un regim alimentar echilibrat nu poate lipsi proteina animală. Chiar dacă mulți dintre noi suntem obișnuiți cu carnea de porc sau de pasăre, este important de știut că specialiștii recomandă consumul de carne de vită, aceasta fiind extrem de bogată în nutrienți, precum și foarte gustoasă.

Carnea de Bălțată Românească, o rasă de bovine autohtonă, este un sortiment special care va ajunge în curând pe rafturile magazinelor din toată țara, direct de la fermierii români, prin intermediul Asociației Crescătorilor de Vaci Bălțata Românească Tip Simmental (ACVBR-SIM).

În ediția de săptămâna aceasta a emisiunii Agromagazin, realizată de Diana Vasilescu, vă prezentăm un regal al gustului marca ”Bălţată Românească”, cu chef Liviu Preda. Aflați totul despre cum se gătește această carne, precum și alte informații interesante, în materialul video de mai jos:

YouTube player

Picture of Florentin Iuga
Florentin Iuga

 NOTĂ  Imaginile folosite au caracter ilustrativ. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 ATENȚIE!  orice comentariu trebuie aprobat de un moderator, de aceea pot apărea întârzieri în publicarea lor. Ne rezervăm dreptul de a respinge sau a șterge parțial acele comentarii care nu respectă o conduită civilizată sau sunt contrare normelor legale de comunicare în spațiul public.

  CELE MAI COMENTATE ARTICOLE  

PUBLICITATE

© AGRO TV 2025 | Toate drepturile rezervate | Este interzisă reproducerea integrală sau parțială, ori distribuirea conținutului, fără menționarea sursei.

Hide picture