Ce vreme ne așteaptă la sfârșitul săptămânii

Mâine, cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în sudul Olteniei.
vremea
Vineri, la nivelul întregii tări, valorile temice vor continua să crească, vremea devenind călduroasă în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte și în nord-vest unde va ploua pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și în Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în sud-estul Transilvaniei și 33 de grade în sudul Olteniei. La București, vremea va deveni călduroasă, cu o maximă termică de 31…32 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.
Vremea la munte
Vineri, cerul va fi variabil, cu unele înnorări îndeosebi în zona Carpaților Occidentali și în grupa vestică a Carpaților Meridionali, unde mai ales în prima parte a intervalului, pe arii restrânse va ploua. Vântul va suflă slab și moderat, cu unele intensificări pe crește. Temperatură aerului va marca o creștere ușoară față de ziua anterioară.
Sâmbătă, cerul va prezenta înnorări temporare și mai ales în a doua parte a zilei, pe arii restrânse, se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatură aerului va continua să crească ușor.
Duminică, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate pe parcursul zilei mai ales în zona Carpaților Meridionali, iar seara și în cursul nopții cu precădere în zona Carpaților Occidentali, unde însă doar pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va suflă slab și moderat. Temperatura aerului nu va avea variații notabile față de ziua anterioară.
Vremea la mare
Vineri, vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va suflă slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 19 și 21 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 22 și 24 de grade.
Sâmbătă, vremea se va menține predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va suflă slab și moderat cu unele intensificări în timpul nopții. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 20 și 22 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 23 și 25 de grade.
Duminică, vremea va fi caldă, pe alocuri călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 20 și 23 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 23 și 25 de grade.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole