CE TE FACI CU PORCARII CAND SE CRED LUCRATORI ANAF

Oamenii din comuna Milcovul sunt nemulțumiți de modul în care se comportă reprezentanții unei mari companii de creștere a porcilor. Ei susțin că aceștia nu vor să le dea cantitatea de grâu aferentă contractului de arendă dacă nu aduc dovada achitării taxelor și impozitelor locale. Sub condiția anonimatului, localnicii s-au declarați revoltați față de această condiționare, care nu are nicio justificare între două entități private. Ei arată cu degetul și spre conducerea Primăriei Milcovul care, spun ei, nu ar fi străină de această atitudine a firmei de creștere a porcilor.

Societatea de creștere a porcilor din Vrancea a arendat circa 1.000 de hectare din comuna Milcovul. Conform contractului de arendă, proprietarii terenurilor respective trebuie să primească 800 de kg de grâu pe fiecare hectar. Ei au mai avut nemulțumiri față de firma respectivă și anii trecuți, din cauza deversării dejecțiilor pe acele terenuri.

Sursa: vrancea24
Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult