CE SPUNE UN FERMIER CARE CULTIVA GRAU BIO DESPRE DIFICULTATI SI AVANTAJE

Culturile ecologice reprezinta pentru unii fermieri cheia succesului in agricultura. Se stie ca tot ce este produs eco, si mai ales atestat, este platit foarte bine. Dificultatile apar la pregatirea terenului fermei, reconversie care in unele cazuri poate dura intre 2 si 4 ani. Colegul nostru Marius Milea, l-a cautat in judetul Tulcea, mai exact in localitatea Baia, pe unul dintre fermierii dedicati cresterii graului ecologic. Sigur o sa va fie de folos interviul care urmeaza.

Picture of Florentin Iuga
Florentin Iuga

 NOTĂ  Imaginile folosite au caracter ilustrativ. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 ATENȚIE!   Orice comentariu trebuie aprobat de un moderator, de aceea pot apărea întârzieri în publicarea lor. Ne rezervăm dreptul de a respinge sau a șterge parțial acele comentarii care nu respectă o conduită civilizată sau sunt contrare normelor legale de comunicare în spațiul public.

Cele mai citite în ultimele zile

PUBLICITATE

  • Banner KWS

  • © AGRO TV 2025 | Toate drepturile rezervate | Este interzisă reproducerea integrală sau parțială, ori distribuirea conținutului, fără menționarea sursei.