Ce spun oierii despre vizita lui Irimescu în Iran

Șeful MADR se întoarce miercuri dintr-o delegație ce poate reprezenta relansarea relațiilor comerciale cu un vechi partener extern.
img-20160920-wa0001
Cu ocazia vizitei oficiale pe care a efectuat-o în Iran, ministrul Achim Irimescu s-a întâlnit cu omologul său, Mahmoud Mojjati. Delegația condusă de către șeful agriculturii românești a vizitat câteva exploatații agricole și a discutat cu oficialii iranieni despre o posibilă colaborare pe termen lung.
Printre cei care l-au însoțit pe Achim Irimescu în Iran s-a aflat și Ionica Nechifor, secretarul general al Federației Naționale a Crescătorilor de Ovine Romovis. “A fost reușită această întâlnire bilaterală Iran-România din Teheran. Discuțiile avut cu siguranță vor aduce beneficii fermierilor din România, indiferent că este vorba despre crescători de animale sau cultivatori de cereale”, a declarat Nechifor, în exclusivitate pentru Agro TV.
“Pana acum nimeni nu a fost interesat să poarte discuții cu Iranul și nu am înțeles de ce. Iranienii sunt interesați de produsele din România și în special de oaie. Prin aceste întâlniri și acorduri stabilite între autoritățile sanitar-veterinare, putem mișcă piață noastră. La solicitatea noastră, au fost purtate discuții cu toate țările din Orientul Mijlociu și lucrurile încep să se schimbe. Asta doream de mult”, a mai spus secretarul general al Romovis.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole