Ce mesaj electoral are Daniel Constantin

Fostul ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale s-a întâlnit la Oradea cu reprezentanții cultelor religioase din România.
motanelu
Daniel Constantin, copreședinte al ALDE, se află în campanie electorală. Fostul șef al MADR este blamat pentru faptul că în mandatul sau s-a adoptat legea ce permite cetățenilor străini să cumpere terenuri agricole în România.  S-a ajuns chiar în situația în care fostului ministru i s-a spus că se face vinovat de trădare națională. Țăranii nu s-au sfiit să spună că agricultura românească a fost boicotată din interior. Daniel Constantin a primit recent același mesaj și din partea cultelor religioase.
 
”Vedeti prin actul de guvernare, prin candidații pe care îi propun partidele care susțin Guvernul, atacuri la instituții fundamentale ale statului și societătii. În primul rând, familia. Avem candidați chiar membri ai Guvernului care atacă familia, care spun că este de netolerat ca în România să se modifice Constituția și să avem uniunea dintre bărbat și femeie. Diversele culte religioase cu care ne-am întâlnit ne-au spus că sunt sub un atac și, cineva, din păcate sunt candidați care susțin actualul Guvern, care vor să fie oameni importanți în Guvern, membri ai Parlamentului”, a spus Daniel Constantin, cu referire la Raluca Prună, care a declarat recent că a avea o definiție restrictivă a familiei în Constituție ar fi netolerant.
Constantin a adăugat că în ultimele zile a văzut ”oameni din eșalonul doi din Guvern care transmit în tară să nu mai sărbătorim Crăciunul”. ”Este de neacceptat. Fie că este greseală, s-a transmis o circulară sau cineva a interpetat-o în teritoriu, de la centru, care spune să nu mai avem serbări decât la sfârșitul anului, în invătămantul preșcolar. La grădinită să nu mai sărbătorim Crăciunul. Nici pe vremea comuniștilor nu am avut așa ceva”, a subliniat el.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole