Ce cred fermierii despre formarea unui Guvern PNL-PSD

După ce PSD și UDMR au luat hotărârea să înceapă negocierile pentru formarea unui nou guvern majoritar, și liberalii au decis aseară, în Biroul Politic Național al PNL, să negocieze cu PSD pentru coagularea unei majorități care să asigure României stabilitatea necesară pentru a fi depășită criza politică și sanitară.

Vestea a fost primită cu reacții mixte în spațiul public, în contextul adversității din ultimii ani dintre cele două mari partide. Totuși, există și voci, inclusiv din rândul fermierilor, care consideră că această alianță ar putea avea și urmări benefice.

”Domnul Oros a spus că pentru Partidul Național Liberal și, în speță, pentru domnul Cîțu, niciodată agricultura nu a fost o prioritate. Asta am văzut. Eu, personal, poate că nu fac bine că mă exprim public, dar mă bucură mai mult asocierea PNL-PSD, decât PNL-USR, pentru că USR-ul este responsabil de faptul că în PNRR nu se regăsește nimic legat de agricultură”, a precizat fermiera Nina Gheorghiță în emisiunea ”Agricultura la Raport”, la AGRO TV.

În ceea ce privește poziția de ministru al agriculturii, ultimele speculații îi dădeau ca favoriți pe Gheorghe Flutur din tabăra liberală și Paul Stănescu de la social-democrați. Mai multe detalii despre posibila componență a viitorului Guvern PNL-PSD puteți citi AICI.

Vrem să aflăm și opinia dumneavoastră. Credeți că este benefic un posibil guvern PNL-PSD? Cine credeți că este cea mai potrivită persoană pentru a ocupa funcția de ministru al agriculturii?

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole