Ce cadouri preferă agricultorii anul acesta

Daca aveti un prieten sau chiar un iubit care lucreaza in agricultura, trebuie sa ii alegeti cu mare atentie cadoul pentru Sarbatori.
present-1209742_1280
Taranii nu vor dulciuri. Ei au altfel de gusturi. Cei din sectorul zootehnic viseaza de multa vreme sa primeasca un tablou in care artistul sa le picteze vacile cu talent si rabdare, astfel incat privitorul sa fie manat zi de zi cu pofta spre grajdul unde acestea rumega rabdator in asteptarea orelor de muls.

 
Daca ne mutam la viticultori sau pomicultori, acestia vor fi intotdeauna incantati sa primeasca o carafa in forma de rata. In Marea Britanie, o familie din apropiere de Leeds vinde anual sute de astfel de obiecte de artizanat pe care fermierii la pun cu mandrie, pline, evident, pe masa de Craciun.
Orice agricultor care se respecta are nevoie de o statie meteo. Si daca are deja una, tot se va bucura sa primeasca inca una noua, pe care sa o amplaseze in alta zona. Atunci cand faceti acest cadou, tineti cont ca aparatul, ca sa satisfaca chiar si fermierii mai pretentiosi, trebuie sa trimite alerte in caz de precipitatii sau de temperaturi care nu se incadreaza in limitele normalului.
Si daca suntem la capitolul meteorologiei, orice taran se da in vant dupa o girueta personalizata. Pentru asta, este nevoie sa cumparati ceva aparte, care sa contina ca elemente de grafica un tractor, o vaca sau ceva legat de agricultura.
Termosul poate fi iarasi o alegere inspirata, indiferent ca cel care se pricopseste cu cadoul prefera sa bea ceai, cafea, tuica sau vin. Si bautura e buna sub brad de Sarbatori, numai ca trebuie sa cumperi ceva spectaculos. Asta nu inseamna neaparat scump. O votca sin cartofi sau cu gust de nuci poate impresionat pe oricine. Daca pui pret pe sanatatea sotului, a iubitului sau a celui drag, este obligatoriu sa ii daruieste o cratita termica. Mancarea lui va fi mereu calda, iar el va stii ca te gandesti tot timpul la el.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole