CATI STUDENTI ARE AGRONOMIA DIN BUCURESTI

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București are pentru al șaselea an consecutiv 12.000 de studenți, ceea ce demonstrează atractivitatea profesiilor din domeniul agriculturii, a declarat, luni, rectorul Universității, Sorin Cîmpeanu, la festivitatea de deschidere a anului universitar, la care au fost prezenți și deputații Victor Ponta și Daniel Constantin.

„Vă urez tuturor un an universitar care să corespundă aspirațiilor voastre de dezvoltare profesională și personală. Este al șaselea an consecutiv în care la Universitatea noastră avem 12.000 de studenți la cele trei nivele — licență, master, doctorat. Este un lucru remarcabil care dovedește atractivitatea profesiilor din domeniul agriculturii”, a spus Cîmpeanu, adăugând că anul acesta sunt 3.700 de „boboci”.

El a spus că Universitatea se află între modernitate și tradiție, având cel mai modern campus din România.

„Universitatea noastră se află între modernitate și tradiție. Are două campusuri, unul în care sunt 12 cămine studențești, dar și unul la Medicină Veterinară. Ne mândrim că este cunoscut ca fiind cel mai modern campus din România. Avem clădirile didactice, un centru de cercetare pentru studiul calității produselor agro-alimentare. În ultimii 5 ani am avut finalizate: sediul Facultății de Biotehnologie, un nou cămin, o nouă seră (…) două terase, va fi finalizată cantina în cel mai scurt timp. Avem un parc tehnologic și o serie de investiții finalizate pentru stațiunile de practică pentru studenți”, a afirmat Cîmpeanu.

Sorin Cîmpeanu a anunțat că absolut toți studenții universității vor fi cazați în cămine.

„Vom face totul ca acest campus să fie recunoscut nu numai cel mai modern, dar și cel mai civilizat campus din România”, a adăugat Cîmpeanu.

El a subliniat că deputatul Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii, a fost studentul acestei Universității, pe care a absolvit-o în urmă cu 15 ani. Cîmpeanu a menționat și că Victor Ponta a susținut educația în mandatul de prim-ministru.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole