CÂȚI FERMIERI AU DEPUS PÂNĂ ACUM CERERILE UNICE PENTRU OBȚINEREA SUBVENȚIEI

Ministrul Petre Daea a susţinut o videoconferinţă cu structurile din subordine
În data de 08.05.2017, la sediul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a avut loc o videoconferință în prezența ministrului Agriculturii Petre Daea, la care au participat alături de secretarul de stat Daniel Botănoiu, conducerea instituțiilor din subordine (direcțiile agricole județene, centre locale și județene ale APIA, direcțiile sanitar veterinare județene), reprezentanți ai ANSVSA, conducerea ANZ, precum și reprezentanții asociațiilor de crescători de ovine, bovine și caprine.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Tema abordată a fost Campania de depunere a Cererilor Unice de Plată în anul 2017 derulată la nivelul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, cu scopul de a reaminti că termenul limită de depunere a Cererilor este data de 15 mai 2017.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

S-a făcut un apel către potenţialii beneficiari ai sprijinului financiar să respecte programarea la care au fost invitați să depună Cererea unică de plată, iar cei care nu au reușit să se prezinte la data programată să contacteze de urgență Centrul județean/local APIA.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Reamintim că pentru a veni în sprijinul fermierilor, în weekend-ul 13 – 14 mai, sediile APIA județene/locale vor funcționa după programul de lucru normal. Precizăm că, până la acest moment, au fost depuse un număr de 749.378 cereri pentru o suprafață de 5.843.433,68 hectare.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult