Câți bani cheltuiesc români pe mâncare la serviciu

Sedentarismul capătă noi dimensiuni chiar și la noi în țară. Numărul românilor care comandă mâncare online s-a dublat.
mancare
Potrivit unui comunicat transmis de platforma online foodpanda.ro agenției news.ro, comenzile de mâncare înregistrare în primele șase luni ale acestui an sunt duble față de cele din aceeași perioadă a lui 2015.
În mod deloc surpinzator, cele mai mari comenzi provin din Capitală, unde valoarea medie este de 63 de lei. Podiumul este completat de brașoveni, cu 57 de lei pentru fiecare comandă, și clujeni, cu 53 de lei. Cea mai spectaculoasă creștere a bonului de comandă s-a petrecut însă la Timișoara.
”Conform datelor Foodpanda România, deși valoarea a crescut, în medie, cu circa 5% la nivelul întregii tări, în Timișoara diferența dintre primul semestru din 2016 și prima jumătate a anului trecut a depăsit 10%, bonul mediu ajungând la peste 50 de lei”, se arată în comunicat.
Cele mai multe comenzi se înregistrează la masa de prânz, în intervalul 12:30-13:00, când cererea este cu 20% mai ridicată decât în restul zilei. Foodpanda.ro, care colaborează cu peste 500 de restaurante, se așteaptă la o creșterea a numărului de comenzi până la finalul anului, însă nu la fel de spectaculoasă ca în primele șase luni ale lui 2016.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole