Câte locuri sunt disponibile la Agronomia din Timișoara

Aproximativ 2.000 de locuri sunt scoase la concurs pentru viitori studenți din zona Banatului.
timisoara
Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al Romaniei” din Timișoara se află în prin proces de recrutare a viitorilor studenți. Pentru sesiunea din luna iulie, care se va încheia la jumătatea săptămânii viitoare, unitatea de învățământ din vestul țării a scos la concurs aproximativ 2.000 de locuri.
La fel ca la Iași, admiterea la Facultatea de Medicină Veterinară se face doar pe bază de dosar. “Departajarea candidaților se va face pe baza mediei de la bacalaureat. Departajarea candidaților cu aceeași medie de bacalaureat se va face luând în considerare nota cea mai mare la limba romană (scris) și apoi, dacă se impune, matematică”, informează site-ul universității bănățene.
Taxa de înscriere este de 100 de lei, iar pentru cei care nu reușesc să prindă locurile finanțate de la buget, costul unui an universitar pleacă de la 2.500 lei. Cea mai scumpă facultate este cea de medicină veterinară, acolo unde taxa este de 5.000 de lei. Afișarea rezultatelor se va face pe 27 iulie, după oră 16:00. În cazul în care vor mai rămâne locuri libere, în luna septembrie va fi organizată încă o sesiune de admitere.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole