CÂTE CERERI DE PLATĂ PENTRU 2017 AU DEPUS FERMIERII MARAMUREȘENI

La Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Centrul Județean Maramureș, au fost depuse în cadrul campaniei de depunere a cererilor unice de plată, în anul 2017, 19.688 cereri pentru o suprafață de 61.900 ha. La această dată, peste 15.000 potențiali fermieri, cu o suprafață de aproximativ 88.000 ha, nu au depus încă cererea unică de plată.

Termenul limită pentru depunerea cererilor unice de plată este 15 MAI 2017, iar unul din obiectivele prioritare ale Guvernului României îl reprezintă absorbția fondurilor europene alocate pentru sectorul agricol din România. Există riscul că fermierii să nu poată să depună cererea unică de până la termenul stabilit — 15 mai 2017.

Fermierii trebuie să se prezinte la Centrul Județean APIA Maramureș și la centrele locale APIA la data și ora programată în vederea depunerii cererii unice de plată pentru anul 2017. Ei trebuie să consulte, la sediile APIA și la sediile primăriilor, data și ora când sunt programați pentru depunerea cererii.

Dacă fermierii nu vor depune cererea unică de plată pentru anul 2017, nu vor primi plăți directe din bani europeni și din bugetul național.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole