Cât costă o excursie de o zi la o cramă celebră

Turismul viticol este în plină expansiune la noi în țară.
vin
A venit toamna și a început să miroasă a mere coapte și a struguri dulci. Românul a devenit tot mai pretențios atunci când vine vorba de petrecerea timpului, astfel că agențiile de turism vin cu oferte din ce în ce mai spectaculoase.
Pentru bucureșteni, cramele situate pe dealurile din nordul Munteniei reprezintă destinația perfectă pentru o excursie de o zi. O astfel de vizită costă 300 de lei și este organizată la 8 octombrie de către revino.ro, site specializat în turism viticol. Transportul este asigurat cu microbuzul, însă turiștii se pot deplasa și cu mașinile personale, cu precizarea că asta nu reduce deloc costurile.
În program sunt incluse vizite la cramele Lacerta, aflată în comună Fintesti, din județul Buzău, și Ceptura, situată în localitatea cu același nume, din județul Prahova. Turiștilor le sunt pregătite degustări de vinuri, gustări reci cu mâncare, vizite în vie, o masă de prânz și o sticlă de vin cadou înainte de întoarcerea către casă.
Crama Lacerta se adresează celor care își doresc să deguste un vin de soi împreună cu partenerii de afaceri sau să celebreze un moment unic alături de prieteni. Locul este recunoscut pentru eleganța arhitecturală.
Cealaltă cramă, Ceptura, inclusă în programul excursiei de o zi s-a născut din dorința Contelui Guy de Poix, proprietarul a 50 de hectare de vie în însorita Corsica. Acesta și-a extins afacerea în țara noastră, fiind primul întemeietor al unei societăți viticole private de la noi din țară. Vinul Cavalerui este un vin construit cu multă dedicație, răbdare și pasiune.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole