CASE IH MAXXUM 145 MULTICOTROLLER A FOST PREMIAT “TRACTORUL ANULUI” SI CEL MAI BUN DESIGN PENTRU 2019

Sectiunea de jurizare Pan-Europeana a selectat modelul de vârf din linia Maxxum cu patru cilindri, caștigătorul TOTY , pentru combinația de compactitate, putere și transmisie recunoscute, importanța pentru proprietari și șoferi prin ușurința operațională atunci când lucrează cu echipamente complexe recunoscute.

Case IH Maxxum 145 Multicontroller a primit titlul de Tractor al Anului 2019 și cel mai bun design 2019, la o ceremonie de premiere desfășurată în prima zi a show-ului EIMA International, în Bologna, Italia.

Lansat anul trecut alături de trei modele mai mici de 116-135 cai putere, punctele culminante ale Maxxum 145 Multicontroller de 145 CP includ o transmisie semi-variabilă în 8 trepte ActiveDrive și o consola multicontroler și joystick, atribute recunoscute de judecătorii TOTY din întreaga Europă, pentru facilitarea operării și sporirea eficienței. Tractoarele Maxxum sunt, de asemenea, disponibile cu transmisii cu patru trepte de putere și cu transmisie variabilă continuu.

Odată cu recentele revizuiri ale gamei Maxxum, oferind liniei un nou aspect proaspat, într-o recunoaștere dublă, același model a câștigat și la categoria “cel mai bun design”, recunoscându-se importanța funcționalității și a stilului modern al tractorului.

Formula câștigătoare

În urma introducerii sale din vara anului trecut, noua gamă de modele Case IH Maxxum, în noua sa aplicație Multicontroller cu noua transmisie semi-variabilă ActiveDrive 8, a fost premiată cu titlul “Machine of the Year” pentru anul 2018 la Agritechnica din Hanovra, Germania. Acum, Multicontroller Maxxum 145 a mai adăugat o medalie, câștigând titlul de Tractor al Anului 2019, care este, de asemenea, jurizat de un grup de redactori europeni de reviste agricole.

Completând transmisiile semi-variabile în patru trepte ActiveDrive 4 și cele continuu variabile CVXDrive, dezvoltarea principală a noii game Maxxum Multicontroller este bazată pe transmisiile semi-variabile ActiveDrive 8 cu trei trepte / opt trepte. Transmisia și multe alte funcții de operare ale tractorului pot fi controlate prin consola și joystick-ul Multicontroller.

Premiul TOTY se bazează pe realizările anterioare ale lui Maxxum 145 Multicontroller, incluzând cel mai mic consum mediu specific de carburant înregistrat în secțiunea Work Field din testul PowerMix, efectuat de stația de testare DLG din Germania.

“Suntem încântați că am obținut premiul” Tractorul Anului 2018 “pentru Maxxum 145 Multicontroller”, spune Thierry Panadero, vicepreședinte Case IH pentru Europa, Africa și Orientul Mijlociu. “Este o recunoaștere potrivită că o mai mare eficiență a transmisiei și o ușurință a controlului ambelor părți au rolul de a face nu numai o agricultura mai profitabilă, ci și mai durabilă. Sprijinul pentru a face operațiunile mai ușoare, mai eficiente și mai ecologice este un criteriu de bază în proiectarea mașinilor noastre, așa că este mulțumitor să vedem caracteristicile Maxxum Multicontroller recunoscute în acest fel”.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult