Casa Verde Fotovoltaice – Primele detalii legate de sesiunea 2024

Programul Casa Verde Fotovoltaice a fost la mare căutare anul acesta. Aproape 90.000 de beneficiari s-au înscris în aplicația pusă la dispoziție de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) și urmează să-și instaleze panourile fotovoltaice în perioada următoare. 

Totuși, la fel de mulți sunt și cei care nu au prins loc anul acesta și care așteaptă cu nerăbdare o nouă sesiune de înscrieri. Se pare că aceștia vor mai avea de așteptat până anul viitor până la deschiderea unei noi sesiuni.

Potrivit președintelui AFM, în bugetul de anul acesta nu s-au mai găsit fonduri pentru noi beneficiari, însă programul Casa Verde Fotovoltaice se va redeschide în 2024. Tot atunci se vor face și înscrierile pentru instalatorii care mai vor să facă parte din acest program, pe lângă cei care au fost deja acreditați.

”Anul viitor se deschide o nouă sesiune. Va fi același program, dar dintr-un buget aferent anului 2024. Cel mai probabil vom mai deschide o nouă sesiune de acreditare, dacă vor mai fi alte firme care vor dori să participe pentru programul de anul viitor”, a precizat Laurențiu Neculaescu într-un interviu la DC News.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

5 COMENTARII

  1. de anul 2024 si despre 2023, nu se stie nimic.
    Eu vad un lucru, tara nu mai are bani si guvernantii ne vor iobagi la baietii smecheri din energie.

  2. Se montează în draci panourile fotovoltaice,dar nu se vorbește de rețelele vechi și stațiile transformatoare care nu fac față! Când este timpul ideal să produci energie să o bagi în rețea ești blocat ,nu este cerere,consumatori !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole