Casa Verde Fotovoltaice – lista dosarelor aprobate de AFM

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat pe site-ul instituției – www.afm.ro – o nouă listă cuprinzând 775 persoane fizice aprobate în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice – sesiunea 2021.

„Până la această dată au fost aprobate 2.519 cereri de finanțare. În continuare, vom depune toate eforturile pentru evaluarea și publicarea dosarelor beneficiarilor într-un ritm accelerat”, a precizat președintele AFM, Laurențiu Adrian Neculaescu.

Prin implementat de Ministerul Mediului Apelor şi Pădurilor (MMAP), beneficiarii obțin până la 20.000 lei nerambursabili, reprezentând 90% din valoarea cheltuielilor eligibile, pentru instalarea de sisteme de panouri fotovoltaice cu o putere instalată de minimum de 3kW.

Listele dosarelor aprobate în cadrul programului sunt publicate pe site-ul: www.afm.ro, la secțiunea aferentă Programului Casa Verde Fotovoltaice: https://www.afm.ro/sisteme_fotovoltaice_beneficiari_pf.php .

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole