Casa Verde Fotovoltaice – Informații de ULTIMĂ ORĂ de la AFM pentru beneficiari

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat ieri lista cu instalatorii validați pentru programul Casa Verde Fotovoltaice 2023. Astfel, odată cu publicarea acestei liste, beneficiarii înscriși în program au putut demara procedurile finale, astfel încât să-și selecteze o firmă eligibilă și să se apuce de treabă.

Potrivit AFM, până astăzi la prânz, peste 22.500 de persoane fizice și-au selectat deja un instalator validat în aplicația informatică. Pe primul loc în topul beneficiarilor care au făcut deja aceste demersuri se află Ilfov, urmat de Timiș, Iași, Mureș și Suceava.

AFM a publicat și un ghid de instrucțiuni pentru beneficiarii programului Casa Verde Fotovoltaice, în care explică pas cu pas ce trebuie să facă aceștia pentru a-și selecta un instalator în aplicație. Ghidul poate fi găsit AICI (click).

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

4 COMENTARII

  1. Nu sunt înscris în programul Casa Verde deoarece sunt discriminat: sunt considerat deportat, exilat,o paria cetățean român născut în România, european fără drepturi. Sunt la zi cu plata impozitelor și taxelor locale și obligat să am domiciliul în casa(curtea) părintească . Scopul este să-i votez pe cei din localitatea rurală.

  2. Cum aflu ca am fost aprobată, când am depus cererea mia spus ca este cu succes ,dar nu am mai primit nici un răspuns sunt din Bihor? Nu trebuia pana acuma sa am un răspuns? Da sau nu? Ma poate ajuta cineva mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole