Casa Verde Fotovoltaice 2023 – Anunț de ULTIMĂ ORĂ privind lista cu instalatorii

Persoanele fizice care s-au înscris cu succes în cadrul programului Casa Verde Fotovoltaice 2023 așteaptă cu nerăbdare publicarea listei cu instalatorii validați de către Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), pentru a putea să se apuce de treabă. Deși conducerea AFM anunțase inițial un termen mai rapid pentru publicarea acestei liste, lucrurile s-au mai amânat.

Totuși, se pare că într-un final, AFM este pe ultima sută de metri în ceea ce privește validarea instalatorilor, iar lista urmează să fie publicată în cel mult două săptămâni.

”Vineri am finalizat perioada în care instalatorii au trebuit să depună documentele de garanție pentru participarea în cadrul programului Casa Verde Fotovoltaice 2023. Zilele acestea, colegii mei vor analiza și vom vedea dacă vor fi contestații din partea unor instalatori sau nu. Au fost în jur de 600 de companii care au participat în cadrul acestui program.

Sperăm să nu avem contestații, ca lucrurile să meargă cât mai repede, iar într-un timp cât mai scurt să putem să dăm acces persoanelor fizice în platformă pentru a-și alege instalatorul cu care vor să execute lucrarea. Deci mai avem una-două săptămâni de zile până când putem să demarăm efectiv instalarea panourilor fotovoltaice”, a precizat președintele AFM, Laurențiu Neculaescu, într-un interviu recent la DC News.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

4 COMENTARII

 1. Aveți grijă!!!!! cei care cer suplimentare de putere să nu plătiți partea voastră înainte de a fi anunțați că vin la montaj, eu am platit 12 000 de lei de două luni și cînd am sunat au spus că în contract au termen un an de zile de la semnarea, da așa este dar mie au emis factură proforma cu termen de plata 4 zile de la emitere, eu ca fraierul am platit crezînd că urmează să vină la montaj cît mai repede…… ciciu…. și acum aștept, aceștia sunt vestiți ENSYS ORADEA fostul Tehnomir

 2. Având în vedere sesizările scrise și telefonice primite de la cetățeni prin care au
  fost semnalate posibile scurgeri de informații cu datele de identificare ale
  beneficiarilor înscriși în anul 2023 în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice și
  care ulterior ar fi fost contactați de diverși operatori economici pentru a-și oferi
  serviciile, Corpul de control al ministrului Mediului nu are ce sa controleze la Administrația Fondului pentru Mediu, controlul trebuia efectuat la primariile din raza unde se isi au domiciliul cetatenii respectivi, pentru ca de acolo s-au scurs informatiile.
  Primariile la cererea anumitor agenti economici, s-au ocupat de pregatirea unui anumit numar de dosare pentru programul Casa verde panouri fotovoltaice, iar acestia din urma au aplicat la program in numele respectivelor persoane fizice.
  Persoanele fizice care au fost inscrise cu succes, au inceput sa fie contactate de agentii economici care s-au ocupat de inscrierea dosarelor lor, iar intre timp unele persoane fizice au identificat oferte mai bune piata, fata de oferta propusa de catre cei care i-au ajutat. Asa s-a ajuns l-a discutia privind scurgerile de informatii cu datele de identificare ale persoanelor fizice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole