Casa Verde Fotovoltaice 2022 – AFM anunță aprobarea a peste 3.000 de dosare

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat recent peste 3.000 de dosare în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice, fiind admise şi 19 contestaţii, se arată într-un comunicat de presă remis AGRO TV.

AFM a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Rabla Clasic, Rabla Plus, Casa Eficientă Energetic şi Curăţăm România, în urma şedinţei Comitetului de Avizare din 20 septembrie 2022.

În cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice a fost publicată o nouă listă care conține
3.072 de dosare acceptate. De asemenea, au fost admise 19 contestații.

Pentru Programul Rabla Clasic au fost aprobate 295 de dosare pentru 414 autovehicule și
9 motociclete.

Pentru Programul Rabla Plus au fost aprobate 227 de dosare pentru 353 autovehicule
electrice, dintre care 275 pur electrice și 77 electrice hibride și 1 motocicletă electrică. Au fost admise și 5 contestații pentru 12 autovehicule, dintre care, 1 autovehicul electric hibrid și 11 autovehicule pur electrice.

Totodată, în cadrul Programului Casa Eficientă Energetic a fost admisă 1 contestație, iar în cadrul Programului Curățăm România a fost aprobat 1 dosar în valoare de 17.327,40 lei.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secțiunile aferente Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Rabla Clasic, Rabla Plus, Casa
Eficientă Energetic și Curațăm România.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole