26 mai 2022 - 17:50

Cartoful – de la sămânță la farfurie

V-ați întrebat vreodată cât de important este cartoful în viața noastră? De la gustarea preferată sau garnitura care merge cu felul nostru de mâncare preferat și până la recolta care are capacitatea de a hrăni constant o populație în continuă creștere, cartoful a devenit una dintre cele mai populare legume.

Cartoful este prezent în viețile noastre, iar Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România – AIPROM a decis să pună cartoful în lumina reflectoarelor, în cadrul evenimentului său de joi, 27 ianuarie începând cu ora 13:00.

Nu ratați oportunitatea de a afla mai multe informații despre cultivarea, protejarea și procesarea cartofului joi, 27 ianuarie, începând cu ora 13:00, în cadrul evenimentului „Fascinanta călătorie a cartofului, de la sămânță la farfurie!”, organizat de AIPROM.

Evenimentul va începe cu o discuție despre activitățile derulate de AIPROM în anul 2021, în cadrul căreia membrii Consiliului Director și-au propus să vorbească despre importanța industriei produselor de protecție a plantelor în agricultură și cât de indispensabilă e această industrie pentru asigurarea hranei. În a doua parte a evenimentului, în prim plan se va afla cartoful, iar specialiștii vor vorbi despre etapele parcurse de cartofi până când aceștia ajung de la producători și procesatori la noi în farfurie. 

Evenimentul „Fascinanta călătorie a cartofului, de la sămânță la farfurie!” va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook AIPROM și va putea fi urmărit și prin intermediul platformei ZOOM. Rămâneți alături de AIPROM și urmăriți evenimentul „Fascinanta călătorie a cartofului, de la sămânță la farfurie!” mâine, începând cu ora 13:00.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.