26 ianuarie 2022 - 13:14

Carne de vită premium marca Bălțata Românească, pe rafturile magazinelor

Carnea de vită rasa Bălțata Românească, obținută în fermele de bovine din România, va deveni în scurt timp un produs premium care se va găsi pe rafturile marilor magazine din țară. Asociația Crescătorilor de Vaci Bălțata Românească tip Simmental (ACVBR SIM) a pregătit primele produse pentru vânzare.

Fermele ACVBR SIM înființate în mai multe județe din România vor asigura necesarul de tăurași de Bălțată Românească, îngrășați până la 800 de kg, pentru produsele de carne Premium care se vor regăsi pe rafturile magazinelor. De acum înainte, brandul „Bălțata Românească – produse românești” va garanta continuu consumatorilor produse din carne fragedă, proaspătă și de calitate, anunță asociația într-o postare pe facebook.

Fermierii interesați, crescători de Bălțată Românească, pot deveni colaboratori ai ACVBR SIM, direct sau prin intermediul asociațiilor partenere din județele țării.

În paralel cu produsele din carne, ACVBR SIM dezvoltă rețeaua de unități de procesare lapte și colectare lapte.

”Asta-i șansa crescătorilor de Bălțata Românească din România, ca împreună și în mod organizat să asigure hrana de zi cu zi pentru concetățenii lor. Credeți în fermierii din România, credeți în ACVBR SIM!”, transmite echipa ACVBR SIM.