Care sunt liderii industriei mondiale a lactatelor?

Cel mai recent sondaj Rabobank anual asupra celor mai mari companii lactate din lume evidențiază gigantii unuia dintre cele mai valoroase sectoare alimentare din lume. În 2018, prețurile mai scăzute ale mărfurilor, condițiile meteorologice nefavorabile în regiunile-export cheie, moneda americană puternică și schimbările valutare au afectat cifra de afaceri combinată a celor 20 de companii globale din sectorul produselor lactate. În termeni financiari a fost înregistrată în continuare o creștere de 2,5% față de anul precedent. Cu toate acestea, cifra de afaceri combinată din 2018 în termeni euro a scăzut cu 2,0% față de o tendință ascendentă de 5,1% în 2017.

Dairy M&A a rămas activ în 2018, întrucât creșterea prin fuziuni și achiziții este o strategie pentru majoritatea companiilor prezente în Topul produselor lactate la nivel mondial. Cu toate acestea, toată activitatea M&A a lăsat neschimbate primele trei poziții, deși diferența dintre numerele primele două continuă să se restrângă.


 
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole