CARE ESTE MIEREA CE I-A ÎNNEBUNIT PE BUCUREȘTENI

21

Intr-un sfarsit de saptamina superb, bucurestenii s-au bucurat de soare, de prieteni si de miere.

Mii de pofticiosi au luat cu asalt Targul National al Mierii, organizat in incinta platformei apicole Baneasa. Totul a fost extrem de bine organizat, rafturile pline cu zaharicale sanatoase. A fost o bucurie in adevaratul sens al cuvintului.
Peste o sută de apicultori şi-au expus, timp de trei zile, produsele, de la diverse sortimente de miere şi produse apicole, până la preparate derivate, suplimente nutritive, medicamente sau cosmetice. Mustereii pe sprinceana – de la parinti pana la indragostiti, copii, bunici si fiecare ce-a mai avut pe acasa. Ba chiar s-a vindut mierea si cu clop.

Daca nu ati fost la tirg sigur o sa vi se faca pofta de bunatati numai bune pentru organism, bunatati de bagat in gura dar si pentru exterior, plus bibelouri pentru a inlocui pestele din sticla cu luminari din ceara de albine.

Nu a fost doar un targ dedicat produselor apicole. S-a pus accent si pe uneltele de stuparit. Apicultorii au avut ocazia de a vedea ultimele echipamente pe care le pot folosi, dar şi stupi.

Citește și

Cmentariile sunt închise