CARE ESTE BĂUTURA PREFERATĂ A ROMÂNILOR

Țuica rămane una dintre cele mai apreciate bauturi din Romania. 

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Aceasta bautura traditionala este sprijinita si de cateva firme care au decis sa le ofere producătorilor cazane moderne in care sa produca aceasta bautura spirtoasa. Dincolo de zonele cunoscute pentru producțiile lor, cum ar fi Salajul, Maramuresul sau Bistrita-Nasaud, si alte regiuni par dispuse să vină pe piață cu o oferta variata și de bună calitate.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

După ce timp de 20 de ani băuturile autohtone au căzut într-un con de umbră, mai nou atât vinul, cât și țuica românești au revenit în atenția consumatorilor datorită calității lor. Astfel, o firmă care operează pe piața cazanelor de țuică a vândut în ultimii șase ani nu mai puțin de 3.500 de recipient, carre au ajuns în gospodăriile oamenilor și multe altele care și-au găsit locul în unități mari, specializate în producerea de alcool, din diferite zone ale țării. Ca în fiecare an,anul trecut, județele în care s-a produs cea mai multă țuică au fost cele din nordul țării, dar au apărut și surprise, după cum afirmă reprezentantul firmei.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole