Cardul FERMIER îți poate oferi o experiență de neuitat la una dintre cele importante competiții sportive din lume

Agricover Credit este partener Mastercard în campania Sportul ne aduce împreună”, în cadrul căreia fiecare card FERMIER emis până la 15 mai 2022 îți poate aduce o experiență de neuitat sau premii în ediție limitată.

Cardul Fermier este primul card de credit Mastercard business dedicat tuturor profesioniștilor din agricultură ce permite plata la recoltă și asigură acces la resurse financiare 24/7. 

Prin acestă campanie în parteneriat, orice card FERMIER emis în perioada 14.03.2022 – 14.04.2022 îți poate oferi una dintre cele 9 experiențe VIP la cele mai mari evenimente sportive ale anului: UEFA Champions League, Roland Garros sau FIBA 3×3 World Cup. Pachetele includ transport și cazare, iar câștigătorii vor avea ocazia să vadă live campionii care scriu istoria sportului.

Totodată, cardurile FERMIER emise în perioada 15.04.2022 – 15.05.2022 au sanșa de a câștiga unul dintre cele 15 kit-uri în ediție limitată dedicate lui Lionel Messi, inspirate de UEFA Champions League și de Cupa Mondiala FIBA 3×3. Câștigătorii vor primi, printre altele, tricouri PSG semnate de Lionel Messi, replici după trofeul Ligii Campionilor sau mingi de fotbal în ediție specială, alături de carduri prepaid, care pot fi folosite în milioane de locuri din țară sau din străinătate, în cadrul rețelei de acceptare Mastercard.

Pentru mai multe detalii accesați Campanie Națională 2022 (mastercard.ro)

Cardul FERMIER ⁱ  înglobează beneficiile unui card de credit business Mastercard cu funcționalități și avantaje gândite special pentru a susține afacerilor din agricultură:

    • ZERO dobândă pentru achiziția de inputuri agricole din magazinul online Agricover, aplicabilă până la finalul ciclului de tranzacționare, maximum 12 luni*;
    • Acces simplu și rapid la finanțare, printr-un proces nebirocratic de acordare și o valabilitate pe 3 ani;
    • Rambursare flexibilă, corelată cu perioada de recoltare;
    • Sigur și ușor de utilizat – achiziții din magazine virtuale sau fizice, retragere de numerar de la orice ATM, atât în România, cât și în străinătate;
  • Beneficii ale programelor Mastercard

ⁱCardul FERMIER este un card de credit business Mastercard®, emis de DiPocket UAB.

Solicită acum cardul FERMIER! Contactează reprezentantul Agricover Credit din zona ta sau completează formularul online.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole