Caravana „Fields Day” Titan Machinery România continuă în ferma ALMOS AGROROM din județul Neamț

Un nou eveniment Titan Machinery Field Day a avut loc în ferma ALMOS AGROROM, din localitatea Secuienii Noi. 

În cadrul evenimentului de la Secuienii Noi, județul Neamț, au fost prezenți peste 40 de fermieri din zona județului Neamț, și nu numai, care au manifestat interes pentru noile echipamente aduse în România de Titan Machinery. Prezentarea a fost extrem de dinamică și a inclus demonstrații ale fermierilor alături de specialiștii tehnici de la Titan Machinery, în cabina „Deluxe” a modelului de ultimă generație de autopropulsate Case IH Patriot seria 50. Interacțiunea tehnică a fost completată de un networking intens și de accesarea multiplelor promoții oferite de Titan Machinery, în special a sistemului de ghidare automată T-Line Pro Track, la un preț promoțional de 3790 de euro (fără TVA). 

În plus, Titan Machinery România a prezentat o serie de echipamente de specialitate: Noul sprayer Case IH Patriot seria 50; Tractor Case IH Optum 270 CVX; Tractor Farmall 110 M; Unia Kombi XL 3.7m; Irigații tambur și motopompă Nettuno; Autoghidare T-Line ProTrack;

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole