CAPACEALA, MEDICAMENTUL CEL MAI PUTERNIC DE LA ALBINE!

Un aliment apicol mai puternic decât propolisul sau mierea este căpăceala! Cu sigurnață ați mai auzit că  produsele apicole sunt excelente pentru sănătate dar nu multă lume știe ce alte alimente grozave ne mai oferă albinele din farmacia stupului.

Un produs valoros din apicultură cu o capacitate de vindecare uimitoare este căpăceala de albine sau de faguri.  Căpăceala este un produs mai puțin cunoscută de oameni și reprezintă mai exacat capacele de la fagure. Prin aceste căpăcele,  albinele  sigilează mierea depusă în fiecare celulă a stupului pentru a-i conserva calităţile.  Căpăcele sunt create din straturi alternative de ceară şi propolis și ajută  atât la la păstrarea mierii în stup cât și la întărirea calităţilor curative ale acesteia.

Acest medicament al naturii creat special de albine, este un dar pentru sănătate ce nu trebuie să  lipsească din casă. Căpăceala are o aromă unică și deține efecte terapeutice. În compoziția sa găsim: miere, ceară, propolis, enzime și antibiotice naturale. Așadar, un motiv bun pentru care trebuie să consumăm căpăceala de pe faguri  este  faptul că acest produs apicol este de neînvins  în ceea ce privește multitudinea de beneficii.

Printre afecțiunile tratate de căpăceală se numără asmul, laringita, paradontoza și stomatita. De asemenea se poate folosi cu success si în tratarea problemelor stomacale, fiind un pansament gastric excelent. Metabolismul omului este ajutat de substanţele active din compoziţia căpăcelii. Aceasta se consumă prin mestecare până când ceara se topeşte. De asemenea, căpăceala este utilizată şi în tratamentul astmului, dar şi în cazul problemelor la ficat. Lipsa de informatie,  duce la situatia  în care miraculosul medicament creat de albinele farmaciste,  să fie mai puțin consumate de populatie.

În urma studiilor efectuate de cercetători s-a constantat că acest produs apicol conține nu mai puțin de 400 de principii active şi 45 de substanţe naturale cu rol de antibiotic.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult