Cameră: Moțiunea simplă pe agricultură va fi dezbătută lunea viitoare

parlamentMoțiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, intitulată “Cel mai mare dezastru în agricultura românească din perioada post-decembristă”, va fi dezbătută lunea viitoare în plenul Camerei Deputaților.
Biroul permanent al Camerei a stabilit că moțiunea se va dezbate luni, la ora 16,00, iar marți se va da votul final. دانى الفيش
Potrivit inițiatorilor, moțiunea sancționează derapajele grave din domeniul agriculturii privind neacordarea plăților directe (subvențiilor) în agricultură, blocarea accesării de fonduri europene, blocarea investițiilor în domeniul irigațiilor, managementul defectuos la nivelul ministerului și al unităților subordonate.
“Din momentul în care s-a instalat actualul ministru al Agriculturii, am auzit doar scuze și motivații despre cum nu se poate sau de ce nu se poate să facă treabă. جائزة رالي داكار 2023 De fapt, pe lângă episoadele halucinante privind declarațiile politice, se observă cert că nu știe ce și cum să facă nimic”, se arată în textul moțiunii.
În opinia inițiatorilor, ministrul agriculturii, Achim Irimescu, trebuie să plece “pentru a nu desființa din economia României întreg sectorul agro-alimentar” și pentru a nu transforma cetățenii țării în “cerșetorii Europei”.
“Preocuparea zilnică a acestui ministru este de a distruge câte ceva din sistemul performant pe care l-a paralizat, fără a construi absolut nimic. رهانات Trecând peste declarațiile halucinante ale domnului Irimescu, prin care a nenorocit fermierii și investitorii români din sectorul alimentar sau uneori au stârnit râsul unei țări întregi, acțiunile și inacțiunile ministrului Irimescu afectează siguranța națională, prin amenințarea securității alimentare a României”, susțin inițiatorii. (Sursa: AGERPRES)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole