Călărași: Toate drumurile județene și comunale, închise traficului rutier

inzapezireToate drumurile comunale și județene din Călărași sunt închise traficului rutier, iar circulația fluvială pe Dunăre este oprită, au informat, miercuri, autorități locale.

‘În continuare județul se află sub cod portocaliu de viscol, ger și zăpadă, toate drumurile comunale, județene, inclusiv A2 sunt închise și toate utilajele lucrează la foc continuu pentru degajarea acestora. Totodată, ISU a intervenit în noaptea de marți spre miercuri în 31 de situații, fiind blocate în zăpadă 31 de autoturisme și două autotrenuri în mai multe localități de pe raza județului. Toate intervențiile au fost finalizate cu succes, fiind salvate 54 de persoane din mașinile respective. Tot pe timpul nopții am transportat cu șenilatele în condiții de siguranță trei gravide, una în vârstă de 19 ani din Lehliu sat, o alta de 23 de ani din Luica, aflată la a doua naștere, și una în vârstă de 44 de ani din comuna Frumușani, aflată la a 11-a naștere”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu.

El a menționat că toate gravidele au fost transportate la unități spitalicești ”în condiții de siguranță”, intervențiile echipajelor fiind ”foarte dificile” din cauza căderilor abundente de zăpadă, viscolului puternic și a temperaturilor scăzute.

”Totodată, pe parcursul nopții am avut o intervenție și la un incendiu de locuință, proprietarii nu erau acasă, iar focul a fost observat târziu astfel încât casa a ars în proporție de aproape 90 la sută”, a completat purtătorul de cuvânt al ISU.

Conform acestuia, circulația pe Dunăre este oprită, iar porturile Oltenița și Călărași sunt închise. Cursurile preuniversitare în județul Călărași sunt suspendate până pe 13 ianuarie. (Sursa: AGERPRES)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole