8 decembrie 2021 - 14:55

Cadavre de animale aruncate la marginea unui camping, în saci menajeri

Imagini scandaloase cu cadavre de animale au fost găsite în saci menajeri, la marginea unei păduri din județul Hunedoara. Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara, s-au sesizat și au demarat verificări în acest caz. În același timp, a fost solicitat și sprijinul specialiștilor de la DSVSA Hunedoara pentru a se stabili în ce condiții au murit câinii din imagini.

cadavre de animale

Imaginile cu cadavre de animale au fost publicate pe o rețea socială alături de un semnal de alarmă. Turiștii ar putea fi puși în pericol, întrucât animalele sălbatice ar putea simți mirosul animalelor moarte și ar ieși din pădure.

„Oameni și fapte…fapte deplorabile din păcate. Nu cred că se pot numi oameni! Cum poți să arunci cadavrele unor câini la marginea drumului, lângă un camping renumit la Câmpușel, jud.Hunedoara? Acum turiștii sunt puși în pericol de ursii care pot veni la cadavre, să nu vorbim despre efectul nociv al acestor cadavre la marginea apei. Oare ce se poate face, îmi pun și eu întrebare?” a scris Grigore Nick, cel care a publicat imaginile cutremurătoare, pe pagina sa de Facebook.

cadavre de animale

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, din cadrul IPJ Hunedoara, au demarat verificări în acest caz.

„Ca urmare a difuzării, pe o rețea de socializare, a unor informații privind comiterea unei posibile infracțiuni de ucidere cu intenție, fără drept, a unor câini (ale căror cadavre s-ar afla într-o zonă împădurită din extravilanul orașului Uricani), polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Hunedoara au demarat verificări vizând stabilirea circumstanțelor uciderii animalelor și a identificării prezumtivilor autori”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara, conform servuspress.ro.

cadavre de animale

Sursa foto: Grigore Nick/Facebook.com