CA SĂ NU LI SE MAI FURE BĂUTURA, LOCALNICII DINTR-O COMUNĂ VASLUIANĂ FAC CARAULĂ

Furturile din mediul rural sunt tot mai dese. O solutie a fost gasita de un primar din judetul Vaslui pentru “a tine pe loc” bunurile consatenilor sai. 

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Primarul comunei vasluiene Cozmeşti, Hristache Sima, reînvie patrulele comunale pentru a-şi proteja consătenii de hoţi. Cum bugetul local nu permite angajarea de personal calificat, edilul găsit soluţia pentru a realiza paza comunală cu costuri minime: obligarea asistaţilor sociali să asigure paza, în mod organizat.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Astfel, va fi instituit un corp de pază comunal, alcătuit, în perioada verii, din 20 de persoane, care vor lucra 8 ore pe timp de noapte şi care  vor patrula pe toate uliţele comunei. Primarul anunţă că va construi chioşcuri de pază în zonele de risc.  Asistaţii sociali cooptaţi în patrule daca refuza să efectueze serviciile de pază vor pierde dreptul de a mai beneficia de ajutoare sociale.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult