Bucureşti: Piaţa Amzei, deschisă doar pentru producătorii români, fără intermediari

134

piata_legumePrimarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a cerut conducerii Administrației Piețelor să găsească soluții ca, până la 1 august 2016, să redeschidă Piața Amzei. Edilul Sectorului 1 a făcut această solicitare în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o la sediul Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr. 9 cu reprezentanții producătorilor de legume, fructe, ouă și carne.

Cu această ocazie s-a stabilit ca Piața Amzei să fie redeschisă exclusiv cu producători români, fără intermediari, pentru că cetățenii din zonă să beneficieze la ei în cartier de produse proaspete, la cele mai mici prețuri posibile.

“Așa cum am promis în campania electorală, redeschiderea Pieței Amzei este prioritatea de grad zero a primăriei pe care o conduc. Este inacceptabil ca o clădire la standarde europene, în care Primăria Sectorului 1 a investit sume importante de bani să stea închisă în timp ce bucureștenii din zona centrală nu au de unde să se aprovizioneze cu produse agro-alimentare de calitate” a declarat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult