Bucureşti: Fructele en-grosiştilor luate la control de Poliţie

fruits-850491_1920În această dimineață, polițiștii din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Economice a Poliției Române și cei ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, împreună cu specialiști din cadrul Autorității Naționale Sanitare-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, desfășoară o acțiune de verificare într-un complex comercial de produse alimentare din București, sector 2.
Acțiunea vizează combaterea evaziunii fiscale și protejarea bugetului consolidat al statului, precum și protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit cu produse alimentare neconforme.
Se verifică agenții economici care comercializează en-gros legume și fructe provenite din import și achiziții intracomunitare, carne proaspătă și congelată, precum și proveniența și calitatea produselor alimentare puse în circulație.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole