Bucate românești „Ca altădată”, îmbucate pe nerăsuflate și de români, și de străini

Pofticioși din toate zonele țării caută Bucate românești „Ca altădată”, obținute din carne și ingrediente naturale de cea mai bună calitate de către Avi-Giis SRL, unitate care valorizează produsele fermierilor din zona Mihăești, județul Vâlcea și oferă, totodată, locuri de muncă stabile saătenilor.

Gama de produse fabricate și atestate tradițional este una extrem de generoasă și se adreseză tuturor gusturilor. Preparatul de referință, aflat pe cale de a obține atestatul de produs cu Indicație Geografică Protejată (IGP), poartă numele de „Cârnați din topor din Vâlcea”. Mușchiul perpelit este, de asemenea, foarte căutat, ca și carnea la garniță, vidată sau la borcan, jumările din fleică de porc, slaninuța usturoiată, ciolanul afumat, iar lista cu Bucate românești „Ca altădată” poate continua.

„Avem peste cincisprezece ani de când am intrat pe această nișă de produs tradițional. Am preluat rețetele de la bunici, de la părinți, ne-am născut cu ele. Acum le producem și suntem prezenți în toată țara pentru clienți români, dar sunt foarte apreciate și de străini”, spune Petre Simion, managerul de vânzări al firmei.

Porivit acestuia, la succes concură mai mulți factori, printre aceștia aflându-se materia primă de calitate procurată de la crescătorii din zonă, exigența și seriozitatea, atât în procesul de producție, cât și în ceea ce privește forța de muncă. Astfel, pentru că managementul a făcut eforturi în direcția fidelizării personalului, mai toți angajații și-au păstrat locul de muncă, ani la rând.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole