BREAKING NEWS – Surse: Ministrul Daea ar demisiona

Surse politice din cadrul coaliției de guvernare vorbeau miercuri despre demisia/demiterea ministrului Agriculturii, Petre Daea, în contextul discuțiilor privind decizia României de interzicere a importurilor de cereale din Ucraina.

„Cerealele din Ucraina sunt sigure. ANSVSA a făcut verificările, iar Ucraina are grâu de calitate”, ar fi afirmat premierul Nicolae Ciucă, legat de această temă, potrivit acelorași surse politice.

„Premierul nu poate fi ministrul Agriculturii”, ar mai fi spus Ciucă, arătând că e treaba șefului MADR să comunice datele legate de cereale.

Cât despre schimbarea lui Petre Daea din fruntea Ministerului Agriculturii, deși mai multe voci din PNL ar fi cerut în ședința coaliției demiterea acestuia, premierul s-a spălat pe mâini, arătând că „este politica lor (a celor de la PSD) dacă îl schimbă”, mai spun sursele citate.

Interesant este că o asemenea mișcare ar veni imediat după ce moțiunea simplă depusă de USR și Forța Dreptei împotriva ministrului Agriculturii, Petre Daea, a fost respinsă, miercuri, în plenul Camerei Deputaților, cu 83 de voturi „pentru”, 174 „împotrivă” și o abținere.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole