Brașovenii de la Vegis.ro au vândut produse naturiste de 1,2 milioane de euro anul trecut

dulceturiVânzările online de produse naturiste, bio sau vegane au crescut anul trecut pe plan local cu 20% faţă de 2014, ajungând astfel la circa 25 de milioane de euro, în condiţiile în care românii sunt mai interesaţi de un stil de viaţă sănătos şi de o nutriţie bazată pe alimente naturale şi ecologice, potrivit estimărilor Vegis.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de profil din România.

„Începând din 2015 românii au devenit mai deschişi şi mai receptivi la produsele naturiste. Practic, tendinţele internaţionale în materie de nutriţie, foarte orientate către produsele sănătoase, au fost importate, oamenii au început să conştientizeze importanţa unei alimentaţii adecvate şi aleg să consume tot mai multe produse sănătoase sau ecologice. În plus, creşterea nivelului de trai a avut o influenţă puternică“, a declarat Mihai Bucuroiu, fondatorul şi directorul de dezvoltare al Vegis.ro.

Magazinul online, înfiinţat în urmă cu patru ani, a înregistrat anul trecut vânzări de peste 1,2 milioane de euro, în creştere cu 43% comparativ cu 2014. Astfel, 2015 a fost cel mai dinamic an pentru Vegis.ro din punctul de vedere al rezultatelor financiare, suplimentele alimentare generând circa 40% din afaceri, acestea fiind urmate de produsele alimentare (bio, vegane, fără gluten etc.), cosmetice naturiste, produse naturiste pentru slăbit şi detergenţi eco. (Sursa: bizbrasov.ro)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole