Braşov: Se caută 800 de „căpșunari” pentru Spania. Se oferă un salariu brut de 40,15 euro/zi

capsunarAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brașov, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania pentru munca sezonieră în agricultură pentru recoltarea căpşunilor, campania 2017.
Se caută persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18 – 40 ani. Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.
Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi, dar numai pentru doamen, nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei.
Brașovenii care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Brașov, Str. Lungă, Nr.1A, camera 9, tel 0268.416.879, int.102. (Sursa: bizbrasov.ro)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole