Braşov: O ieşeancă a organizat producătorii locali din judeţ pe o pagina de facebook

12138575_944003778999052_3323456140194546791_oRoxana Climescu, o femeie care s-a mutat în Brașov la finele anului trecut, a creat un grup pe Facebook de ajutorare a producătorilor brașoveni. Deja pe grupul înființat de ea în octombrie anul trecut sunt active peste 30 de producători care își prezintă produsele. „ L-am înființat când eram încă în Iași pentru că știam că ne vom muta în Brașov și aveam nevoie de produse de calitate, cât mai naturale pentru băiețelul nostru (în Iași deja aveam furnizori pentru orice). Am pornit să caut producatori pe grupurile C.A.P. și Fermierul român și încet, încet, au început să apară și cererile. Ulterior, am mai căutat pe Facebook producători sau am primit recomandări și așa a început să funcționeze grupul – oamenii au avut de unde alege produse cât mai naturale, iar producătorii locali au început să își vânda marfa direct pe grup”, povestește Roxana.
Potrivit acesteia, brașovenii care aderă la acest grup pot alege dintr-o listă de producători pe care îi pot contacta personal, astfel încât să le devină furnizori direcți.
Ideea a fost preluată de o serie de ONG-uri care au lansat campania „Adoptă un țăran”, aceasta militând pentru sprijinirea producătorilor din zona rurală din întreaga țară.
Până acum grupul „Brașovul susține produsele locale” a strâns peste 200 de membri, lista de producători curprinzân furnizori de carne, lapte, brânzeturi și legume din întreg județul. (Sursa: bizbrasov.ro)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole