Braşov: În 40 de ore poți deveni expert în accesarea de fonduri europene

fonduri europeneCamera de Comerţ şi Industrie Braşov, prin Departamentul Formare Profesională,  organizează în perioada mai-iunie 2016 cursul „Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene” .

Cursul va prezenta noua abordare a programelor operaționale și a axelor prioritare în perioada de programare 2014 -2020 și se adresează persoanelor cu studii superioare care doresc să se specializeze în domeniul scrierii, accesării și implementării de proiecte cu fonduri europene.

Programul de instruire cuprinde 6 sesiuni de formare, fiecare aferentă unei teme importante pentru accesarea fondurilor structurale şi de coeziune europene. Fiecare sesiune este structurată pe două componente, prima teoretică şi a doua practică. Partea teoretică cuprinde prezentările realizate de către formator, iar partea practică reprezintă simularea de situaţii reale în care participanţii beneficiază de asistenţa permanentă a formatorului.

Cursul are un pronunţat caracter practic şi tratează în mod profesional toate aspectele privind pregătirea și elaborarea proiectelor europene.

La cursuri se pot înscrie doar cei care au absolvit studii superioare, durata fiind de 40 de ore. Costul programului de formare este de 840 lei, membrii CCI Brașov beneficiază de o reducere de 10%.

- Publicitate -

La terminarea cursurilor participanții vor obține un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției  Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale. (Sursa: bizbrasov.ro)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole