Brașov: 80% din locurile de cazare, rezervate pentru Revelion

cabana_iarnaPeste 80% din locurile de cazare din hotelurile mari din Poiana Braşov au fost vândute pentru petrecerea Revelionului 2017, a precizat directorul executiv al Asociaţiei de Turism din Poiana Braşov, Nora Dudiţă. „Mai multe locuri disponibile mai există în hotelurile mici, pensiuni şi vile”, a spus aceasta, citată de bizbrasov.ro.

Prețul unui sejur în Poiana Brașov este cuprins între 850 şi 2.295 de euro camera dublă, pentru un pachet de servicii cu cinci nopţi de cazare și între 988 de euro şi 2.878 de euro  pentru un pachet de servicii de şapte nopţi de cazare, potrivit agenţiilor de turism ale acestora.

Pentru pachetul de şase nopţi de cazare, la un hotel de patru stele din Poiană, preţul este de 1.678 de euro, camera dublă

Prețuri ceva mai mici apar în cazul pensiunilor agroturistice și pensiunilor, care mai au încă locuri libere pentru Sărbători.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole